Liga 1

Veteranul Pancu aduce victoria pentru Voluntari cu Petrolul. Al treilea succes consecutiv pentru ilfoveni

FC Voluntari a obtinut, sambata dupa-amiaza, a treia victorie consecutiva in playout-ul Ligii 1, dupa ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lanternei rosii Petrolul Ploiesti.

Golul victoriei ilfovenilor a fost reusit de veteranul Daniel Pancu, jucator care a punctat cu o reluare de langa bara a doua la doar cateva minute de la intrarea in teren in locul lui Hamed Kone.

Ilfovenii au castigat la Ploiesti in dubla superioritate numerica, dupa ce Stana (min.61) si Pulhac (min.70) au fost eliminat de centralul Alexandru Tudor pentru cumul de cartonase galbene.

Adrian Balan a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Rus in minutul 8. Dupa aceea echipa lui Ionel Ganea s-a rezumat la un joc de asteptare si Petrolul a fost invitata la atac.

Ploiestenii s-au chinuit teribil sa produca pericol la poarta lui Calancea, iar in cele din urma fostul dinamovist Gavrila a restabilit egalitatea in minutul 60 din pasa lui Zoubir.

Golul Petrolul fusese cumva anuntat de doua suturi bune expediate de Bucsa si Astafei, mingi care au fost respinse de portarul advers.

Ramasa in dubla inferioritate numerica, Petrolul s-a retras sa apere punctul pe care l-ar fi obtinut la 1-1, insa Pancu a dat lovitura de gratie cu cinci minute inaintea finalului.

Un rezultat care practic o condamna la retrogradare pe fosta castigatoare a Cupei Romaniei si care propulseaza Voluntariul spre primele pozitii din playout.

A sasea victorie in opt meciuri disputate in 2016 pentru FC Voluntari, de departe o echipa transformata in bine dupa preluarea de catre Ionel Ganea in iarna.



Veteranul Pancu aduce victoria pentru Voluntari cu Petrolul. Al treilea succes consecutiv pentru ilfoveni