Universitatea Craiova

Razboi in Oltenia. Craiova are echipa si merge in Liga 2!

Adrian Mititelu si-a gasit nasa. Primarita Craiovei, Olguta Vasilescu, i-a inchis joi dimineata stadionul, iar dupa aceea a anuntat ca Universitatea are o alta echipa, separata de ce a lui Mititelu, care se va inscrie in Liga 2. Echipa inseamna lot, buget si stadion.

Olguta Vasilescu a anuntat ca Universitatea are locul din Liga 2 asigurat de Federatia Romana de Fotbal si un buget de 1,5 milioane de jucatori. Lotul are 22 de sportivi, iar stadionul oficial este Ion Oblemenco.

Clubul va fi sprijinit de Primarie, care pune la dispozitie sdadionul. Clubul va fi condus de  Pavel Badea si Corneliu Andrei Stroe, sprijiniti de o companie deocamdata nenominalizata.

Vasilescu a spus ca l-a sprijinit timp de un an pe Adrian Mititelu, dar acesta nu a avut finatarea pentru a reporni Craiova. Adevarul este ca Mititelu nu s-a preocupat nici un moment sa revina cu echipa, preferand in ultimul an sa se certe cu toata lumea. Mititelu a avut varianta inscrierii in Liga 2, anul trecut, inclusiv de la FRF, insa a refuzat motivand lipsa finantarii. O situatie ce se putea prelungi la nesfarsit, privand pana la urma Oltenia de o mare echipa.

Echipa lui Vasilescu va avea culorile alb si albastru si va folosi stema veche, aflata in proprietatea Universitatii. Ea a confirmat declaratia de miercuri seara a lui Mititelu, conform careia jurnalistul Marius Tuca a dorit sa intermedieze cedarea echipei. Conform lui Mititelu, Tuca i-a spus sa dea 51% si sa intre in Liga 1, ceea ce a refuzat.

Olguta Vasilescu a sustinut ca echipa Craiovei nu se poate duce in ligile inferioare, ceea ce ar fi "o rusine", preferand sa faca tot ce se poate pentru a merge in Liga 2, dupa care sa faca din nou pasul in Liga 1, in 2014.

Universitatea Craiova a lui Adrian Mititelu a fost evacuata cu Politia, joi dimineata, de pe stadionul Ion Oblemenco, iar in loc vine echipa condusa de Primarie si compania privata ce va fi dezvaluita. 



Razboi in Oltenia. Craiova are echipa si merge in Liga 2!