Universitatea Craiova

Sandu admite invins: „I se da Craiovei locul in Liga 2, punct”

Mircea Sandu nu este de acord, din punct de vedere legal, cu revenirea Craiovei in fotbal, insa el spune ca echipa va trebui sa joace in Liga 2 pe moment, desi Federatia Romana de Fotbal va afce recus.

Presedintele Federatiei Române de Fotbal anunta ca forul pe care îl conduce va face marti recurs deoarece considera ca decizia e abuziva. Sandu o acuza pe judecatoare ca nu a luat toate elementele in seama.

200 de milioane de euro spera Mititelu sa câstige
Mititelu asteapta despagubiri

"Decizia CEx si mai apoi hotarârea Adunarii Generale a fost ignorata de doamna judecator. Vom merge mai departe cu apelurile, este un abuz. Este dreptul meu sa spun asta, vom ataca decizia în recurs. Momentan, vom pune în aplicare decizia instantelor, ceea ce a hotarât Comitetul Executiv a fost o decizie provizorie. I se da Craiovei locul în Liga 2, punct. Nu stiu ce o sa se întâmple cu jucatorii. Noi mâine formulam recursul", a spus Mircea Sandu la sportro.

De asemenea, Sandu a ironizat decizia luata de Curtea de Apel.

"Sa judece tot fotbalul românesc aceasta judecatoare buclucasa. Sa dea instanta unde sa joace Craiova, sa joace pe luna, în Champions League, pe stadionul nou din Bucuresti, sa dea Primaria Craiovei toti banii necesari. Mititelu nu mai are niciun ban, nu mai are cum sa continue. El asta vrea acum. Nu va obtine niciodata bani de la noi. Nimeni nu spune ca Mititelu nu era programat înca din mai 2011", a mai spus Sandu.



Sandu admite invins: „I se da Craiovei locul in Liga 2, punct”