Universitatea Craiova

Motivul incredibil pentru care noul stadion din Craiova nu va fi gata in 2016

Noua arena a Baniei, o bijuterie arhitectonica ridica pe locul fostului Central/Ion Oblemenco, ar fi trebuit inaugurata in luna noiembrie a acestui an, dar constructorul are intarzieri de doua luni dintr-un motiv incredibil.

In timp ce Romania a exportat in ultimul deceniu cateva milioane de oameni in vestul Europei drept mana de lucru, la Craiova in perioada lunilor iunie, iulie si august nu au fost gasiti decat doi muncitori la anunturile publicate in acest sens.

Marcel Popescu, presedintele CS Universitatea Craiova, a dezvaluit informatia joi la Pro Sport Live. Acesta a spus ca doar doi muncitori au fost angajati pe santierul stadionului din Banie in conditiile in care constructorul avea nevoie de 170 de oameni.

Astfel, dupa ce in luna mai lucrarile erau in avans cu o luna, in prezent s-a ajuns la intarzieri de doua luni, ceea ce arata un apetit formidabil pentru munca al romanilor in perioada de vara, cu ghilimelele de rigoare.

In aceste conditii noul stadion va fi inaugurat cel mai probabil in prima parte a anului viitor, luna martie fiind avansata pentru finalizarea completa a lucrarilor.



Motivul incredibil pentru care noul stadion din Craiova nu va fi gata in 2016