Universitatea Craiova

Mititelu a trimis nota de plata catre FRF

La o zi dupa ce a primit câstig de cauza la Curtea de Apel Bucuresti, Adrian Mititelu a trimis o notificare pe adresa Federatiei Române de Fotbal în care îsi prezinta pretentiile.

237 de milioane de euro! Aceasta este suma pe care Mititelu o solicita din partea FRF. În cazul în care cei 39 de jucatori pe care i-a pierdut nu vor reveni la Craiova, Mititelu a înstiintat FRF ca asteapta despagubiri în valoare de 237 de milioane de euro. Desigur, suma poate fi negociata de cele doua parti.
 
Cum a ajuns Mititelu la aceasta suma? În adresa trimisa catre FRF, Mititelu a prezentat si copiile celor 39 de contracte pe care jucatorii le aveau cu Universitatea Craiova.

"Si daca primesc un sfert tot este o suma uriasa!"
Mititelu s-ar multumi si cu mai putin

În cadrul acestor contracte erau stipulate mai multe clauze de reziliere unilaterala demne de echipe de top din Vestul Europei.
 
Spre exemplu, Mihai Costea, jucator pe care Steaua l-a transferat liber de contract desi platise banii pe el, are o clauza de 15 milioane de euro. Fratele mai mare, Florin, are si el o clauza impresionanta în valoare de 12 milioane de euro.
 
FRF nu are însa nici o reactie momentan. Forul condus de Mircea Sandu asteapta motivarea deciziei Curtii de Apel si instructiuni pentru a o pune în aplicare.
 
În paralel, avocatii FRF au depus recurs la Curtea de Apel.



Mititelu a trimis nota de plata catre FRF