Universitatea Craiova

Nebunie in Banie: Universitatea Craiova risca sa fie dezafiliata din nou

Curtea de Apel a suspendat decizia prin care Universitatea Craiova era exclusa din fotbal, însa oltenii risca sa fie dezafiliati din nou fara ca macar sa apuce sa joace vreun meci.

FRF a pierdut o prima lupta cu Adrian Mititelu, însa nu cedeaza si îi pregateste Universitatii Craiova o noua lovitura.
 
Surse din cadrul FRF sustin ca în cazul în care vor fi reprimiti în fotbalul românesc, indiferent de esalon, oltenii nu vor fi programati.
 
"Daca tot cer sa fie repusi în drepturi, vom repune în drepturi si datoria de 7 milioane de euro pe care Mititelu o are catre Piturca. Decizia neprogramarii Universitatii Craiova va fi din nou activa în acest caz", afirma surse federale.

Selectionerul a cerut 12 milioane de euro, insa s-a ales cu o decizie de 7 milioane, bani pe care nu i-a primit
Piti este si el nemultumit

În cazul în care Mititelu nu-i va plati lui Victor Piturca datoria de 7 milioane de euro, Universitatea Craiova va pierde primul meci la masa verde, iar apoi va fi automat dezafiliata.
 
Adrian Mititelu este constient ca risca sa nu apuce sa-si vada echipa jucând fotbal, iar din acest motiv inceara sa urgenteze anularea în instantele civile a deciziei pe care Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a luat-o în urma cu un an.
 
În acest sens, Mititelu încearca sa demonstreze un conflict de interese, sustinând ca presedintele CNSL, Gabriel Manu, a fost în trecut avocatul lui Victor Piturca.



Nebunie in Banie: Universitatea Craiova risca sa fie dezafiliata din nou