Universitatea Craiova

Mititelu a lansat noua echipa FC Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, patronul formatiei Universitatea Craiova, a prezentat, luni, intr-o conferinta de presa, proiectul noii echipe FC Universitatea Craiova. Mititelu a anuntat lotul de jucatori si planul de actiune pentru saptamanile urmatoare.

16:30 “Sunt aici pentru ca Adrian m-a chemat acum doua luni si pentru ca sunt prieten cu Marcel Iancu, care mi-a fost presedinte la Astra. De asemenea sunt aici pentru suporterii Universitatii Craiova, care nu merita sa fie fara echipa de mai bine de doi ani”, a declarat Nicolo Napoli, antrenorul FC Universitatea Craiova.

16:20 "Avem incredere ca Universitatea va reveni acolo unde ii este locul. Asteptam suporterii alaturi de noi, pentru ca la Craiova m-am simtit cu adevarat fotbalist. Universitatea Craiova trebuie sa joace doar pe Ion Oblemenco", a declarat Dorel Stoica.

16:10 Mititelu a anuntat staff-ul tehnic:  Vlad Rosca - director general, Marcel Iancu - director executiv, Sorin Joavina - director administrativ, Gigel Preoteasa - secretar, Mircea Moise - sef juridic si Ion Spanu - director comunicare.

15:50 "Am depus documentele la FRF pentru 19 de jucatori si mai suntem in negocierii si cu altii sase. Pe 22 iulie va fi vizita medicala. Inca de acum doua luni m-am inteles cu Nicolo Napoli, dar si cu jucatorii. Am intarziat din cauza procesului cu Federatia. Astazi este prima zi de inscriere. Singura conditie pe care nu o indeplinesc este stadionul. Primaria Craiova nu m-a ajutat cu nimic", a declarat Mititelu in conferinta de presa sustinuta luni.

Cei 19 de jucatori la care a facut referire Mititelu sunt urmatorii: Stoica Dorel, Hotoboc Dumitru, Stoianof Ovidiu, Saceanu Robert, Craciun Catalin, Riosanu Eusebiu, Busu Sorin, Nicolae Jackie, Cale Robert, Ciocirla Bogdan, Dragomir Florin, Dinu Georgian, Preda Aurel, Balan Claudiu, Mirzeanu Ionut, Miu Gabriel, Avram Lucian, Stania Vasile si Patru Lucian.

Cei mai cunoscuti dintre acestia sunt Stoica, Hotoboc, Stoianof si Saceanu, acestia evoluand si in trecut pentru Universitatea Craiova.

Mititelu a mai spus ca a infiintat o societate comerciala paralela cu cea existenta pentru a finanta echipa de fotbal, iar 25 de procente din aceasta societate vor fi cedate suporterilor, restul apartinand comunitatii de investitori.

Echipa va fi cedata total suporterilor numai cand va ajunge la 50.000 de membri asociati, a mai spus Mititelu in conferinta de presa.

FC U Craiova are deja antrenor, site-ul oficial al clubului din Banie anuntand ca italianul Nicolo Napoli a semnat deja contractul cu Mititelu.

Napoli a semnat un contract valabil pe trei ani, iar celelalte persoane care fac parte din staff-ul tehnic si executiv au fost prezentate astazi, in cadrul conferintei de presa de la ora 15.00. 



Mititelu a lansat noua echipa FC Universitatea Craiova