Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova, invinsa de albanezi in primul amical din Austria

Echipa CS Universitatea Craiova a pierdut amicalul disputat contra albanezilor de la Teuta Durres, primul joc al oltenilor in cantonamentul din Austria.

Juvetii condusi de Gheorghe Multumescu au pierdut, cu 1-2, in fata lui Teuta Durres, golul Craiovei fiind marcat de Alin Manea in minutul 86.

Pentru albanezi au marcat Arber Cyrbja (20) si Emiljano Musta (37).

CS Universitatea Craiova a evoluat in formatia: Antrenorul Gheorghe Multescu a aliniat formatia: L. Popescu (A. Vlad, 75) — Briceag (Vladoiu, 59), Dumitras (Kay, 66), Popov (Hreniuc, 55), Vatajelu (Bogdan, 72) — Mateiu (Ciocoteala, 46) — R. Petre (Screciu, 46), A. Manea (Jurj, 46), Baluta (A. Manea, 71) — A. Ivan, Mazarache (R. Petre, 68).

"Suntem intr-o perioada de acumulari, iar acesta este primul nostru joc. Avem doar 10 zile de pregatire, iar in opinia mea, in aceasta partida castigurile au primat in fata nerealizarilor. Mi-a placut repriza a doua, echipa a functionat mai bine, a adus mai repede mingea in fata portii. Am avut si un gol si mai multe ocazii. In repriza secunda toata lumea a fost conectata la dinamica jocului. A fost un flux bun de actiuni. Sigur, nu ma multumeste rezultatul, inca sunt multe lucruri de pus la punct. Ne-au lipsit o parte dintre jucatorii experimentati, pe care nu am dorit sa-i expunem inutil la riscuri, intrucat nu sunt recuperati total. Drept urmare am mizat pe copii crescuti la Centrul de juniori al Universitatii, fapt pozitiv pentru viitorul Craiovei fotbalistice. Una peste alta, zic ca a fost un test bun, elocvent pentru a vedea unde ne situam, un antrenament bun si, in acelasi timp, a fost un joc care ne-a edificat in privinta unor jucatori, drept urmare vom trage concluziile in privinta completarii lotului", a declarat Multumescu pentru site-ul oficial al clubului din Banie.



CS Universitatea Craiova, invinsa de albanezi in primul amical din Austria