Universitatea Craiova

Cirtu pune tunurile pe centralul Tudor: “A stricat sarbatoarea Craiovei”

Sorin Cirtu, antrenorul echipei CSU Craiova, a incheiat meciul intr-o criza de nervi la adresa arbitrului central Alexandru Tudor cel care, potrivit tehnicianului, a stricat sarbatoarea Craiovei si a viciat rezultatul prin penalty-ul acordat in partea secunda a meciului.

“Normal ca n-a fost penalty si ca decizia a fost impotriva noastra. Steaua a jucat foarte bine in prima repriza, dupa care noi am echilibrat meciul in repriza a doua. Golul a venit total nemeritat pe o decizie eronata a lui Tudor. Mi se pare o infrangere nemeritata pentru noi”, a declarat Cirtu la postul Sport.ro

“O atmosfera superba si numai Craiova putea sa faca, dar din pacate nu suntem lasati. Nu cade bine sa-si revina Craiova. De ce sa vina lumea la fotbal ca la un spectacol? E bine sa vina 2-3 in tribuna si stadioane de 40 de milioane sa stea goale”, a completat Cirtu.

Tehnicianul formatiei din Banie a mai spus ca atmosfera frumoasa din tribune nu a fost de ajuns pentru a aduce calificarea Craiovei.

“Atmosfera frumoasa n-a fost de ajuns si la un meci de fotbal altceva trebuie sa iasa in evidenta. Aceasta sarbatoare a fost stricata total. Daca eram invinsi intr-un mod meritat, dar asa toti oamenii au plecat cu un gust amar. Craiova a invatat toata Romania ce inseamna fotbalul european si meritam respectul tuturor”, a mai spus Cirtu.



Cirtu pune tunurile pe centralul Tudor: “A stricat sarbatoarea Craiovei”