Universitatea Craiova

Traian Basescu a dat Loganul pe Ford si s-a propus mijlocas la Universitatea

Presedintele Traian Basescu a avut o zi plina de sport si nu numai, luni. El a început prin a-si cumpara o noua masina, si nu una oarecare, ci primul model Ford B-Max iesit de la uzina din România. Apoi s-a dus la Primaria Craiova, unde s-a bucurat de revenirea Universitatii în fotbal, alaturi de noul primar Olguta Vasilescu. Când a aflat ca echipa nu are jucatori, presedintele României s-a autopropus mijlocas.

Presedintele Traian Basescu a spus, la lansarea noului model Ford B-MAX, ca vrea sa fie primul român care cumpare aceasta masina.

"Am convingerea ca proiectul va fi un succes si pentru ca nu poti proba altfel decât prin fapte credinta ta, vreau sa va spun ca vreau sa fiu cel care cumpara prima masina produsa la Ford”, a spus presedintele Basescu.

El a tinut sa le arate celor prezenti la evenimentul organizat de Ford si documentele prin care a achizitionat masina.

Apoi a plecat la Primaria Craiovei, pentru a se întâlni cu Olguta Vasilescu, noul edil al acestui oras.

Jurnalistii au avut acces la aceasta întâlnire doar câteva minute, timp în care cei doi au vorbit despre echipa de fotbal Universitatea Craiova, amândoi exprimându-si bucuria ca cererea clubului Universitatea Craiova, de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu, a fost admisa, luni, de Curtea de Apel Bucuresti.

Primarul PSD Olguta Vasilescu i s-a plâns apoi presedintelui ca echipa de fotbal nu are jucatorii necesari pentru a evolua în prima divizie, iar seful statului i-a spus, râzând, ca se ofera sa joace el.

"Daca vreti pot sa joc si eu pâna când voi va gasiti....", a spus Basescu.

El a fost întrebat de catre primar pe ce post vrea sa joace, iar presedintele a raspuns: "Mijlocas. Eu vreau mijlocas, nu alt post, cum ar fi cel de atacant".

La replica acestuia, Olguta Vasilescu a raspuns: "Atunci îmi asum eu rolul de atacant".

sursa foto: hotnews.ro



Traian Basescu a dat Loganul pe Ford si s-a propus mijlocas la Universitatea