Liga 1

Un penalty inexistent aduce victoria Stelei cu Universitatea Craiova

Steaua si-a consolidat primul loc in Liga 1 dupa victoria obtinuta in meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1 (1-1), duminica seara, in cea mai incinsa disputa a etapei a 11-a. Meciul nu a fost lipsit de probleme, oltenii acuzand arbitrajul lui Radu Petrescu.

Un derby animat de rivalitatea istorica a celor doua formatii de traditie, dar si de miza directa din clasament, inaintea meciului diferenta dintre cele doua echipe fiind de trei puncte in favoarea Stelei.

Liderul Ligii 1 a dominat jumatatea primei reprize, cand a si reusit deschiderea scorului ratand alte ocazii de gol.

William De Amorim a deschis scorul cu o lovitura de cap la centrarea lui Tamas, insa reusita brazilianul a fost contestata de oaspeti pentru un presupus offside. Faza a fost la limita si in astfel de situatii se da credit atacantului.

La 0-0 Steaua ratase o mare ocazie prin Florin Tanase, jucator care a ratat incredibil din fata portii la o centrare din stanga. Ulterior jucatorul stelist a iesit accidentat la genunchi si a fost inlocuit cu Denis Man.

Universitatea Craiova a egalat cu patru minute inaintea pauzei la prima ocazie de gol dupa o faza frumos construita. Vatajelu s-a infiltrat in careul advers si a sutat decisiv la coltul lung.

Juvetii au inceput in forta partea secunda si au presat-o pe Steaua, jocul devenind unul pe contre pe masura trecerii timpului.

Cu un sfert de ora inaintea finalului Steaua a primit un penalty gratuit la hentul lui Acka, faza petrecuta in afara careului.

Image and video hosting by TinyPic
 

Fernando Boldrin a transformat si a adus victoria pentru Steaua, rezultat care duce echipa lui Laurentiu Reghecampf la sase puncte in fata Craiovei.

FC Steaua: Fl. Nita - Tamas, Moke, Tosca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu (Golubovic 55') - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Fl. Tanase (Man 27', Ovidiu Popescu 67'). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Briceag, Kelic, Acka, Vatajelu - Zlatinski (Rambe 89'), Gustavo (Bancu 45') - Andrei Ivan, Rocha, Baluta - Mazarache (Screciu 82'). Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Muniru 90+1' / Rocha 45', Ivan 74', Acka 75', Calancea 76'.

Arbitri: Radu Petrescu, Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu; rezerva: Marian Balaci.

sursa foto: facebook.com



Un penalty inexistent aduce victoria Stelei cu Universitatea Craiova