Liga 1

Umilinta suferita de Astra Giurgiu in confruntarea cu ASA Tg.Mures

Intr-o Romanie cuprinsa de canicula, la Giurgiu a fost duminica seara singurul loc din tara unde peste o echipa intreaga a plouat cu goluri. Este vorba de Astra Giurgiu, formatie ramasa cu gandul la racoara intampinata la Inverness (Scotia) in Europa League si pe care arsita lui cuptor a molesit-o inexplicabil. Chiar si guralivul Sumudica a ramas fara reactie pironit in scaun.

Un dus rece primit de echipa lui Marius Sumudica inaintea returului cu scotienii de joi seara si, in acelasi timp, o ASA Tg.Mures care arata tot mai bine sub comanda lui Vasile Miriuta.

Vicecampioana Romaniei a lasat-o pe Astra sa aseze jocul in primele minute, asteptand la cutie, dupa care a lovit decisiv prin capitanul Gabi Muresan in urma unui corner de pe dreapta (min.7).

Internationalul Silviu Lung jr. a comis-o grav in propriul careu, pierzand mingea in fata lui Jazvic si acesta a marcat pentru 0-2 ca in curtea scolii (min.13).

Constantin Budescu a iesit la rampa in minutul 24 cu un gol spectaculos, al treilea al sau in acest sezon (n.r. - al doilea in campionat) si totodata primul din actiune. Un sut din afara careului care a intrat la vinclu, e drept, si cu ceva concurs din partea portarului Edi Stancioiu, foarte rau plasat la acea faza.

Cu cinci minute inaintea pauzei, Jazvic avea sa-si treaca in cont dubla cu un sut la coltul lung excelent plasat. Nicio sansa pentru Lung junior.

Sumudica a operat doua modificari la pauza, aruncandu-i in lupta pe Floera si Miguel, insa nici macar acestia doi nu au reusit sa impulsioneze ofensiva echipei sale.

Tot cei de la ASA au ramas la carma meciului si in minutul 77 Axente avea sa inscrie cu un sut care l-a pironit in scaun pe impulsivul Sumudica. Nici macar el n-a inteles ce a jucat Astra contra celor de la ASA.

Cosmarul celor de la Astra a continuat si in minutul 89 a venit randul bulgarului Manolov sa scuture plasa din 6 metri dupa o centrare a lui Golanski.



Umilinta suferita de Astra Giurgiu in confruntarea cu ASA Tg.Mures