Liga 1

Umilinta maxima pentru fiul lui Gheorghe Hagi

Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, a povestit cum fiul sau, Ianis, unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din Romania, a fost umilit de Zoltan Kovacs, coordonatorul loturilor nationale de juniori ale Romaniei.

Hagi a povestit, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Zoltan Kovacs l-a pus pe Ianis sa-i care costumul din aeroport si pana in Romania dupa un cantonament din Andorra.

"Acum doua zile Ianis mi-a mai zis un lucru care m-a lasat masca. Dupa turneul de calificari din Andorra, in aeroport a fost chemat de Florin Raducioiu, pentru ca domnul Kovacs a chemat capitanul de echipa si i-a zis foarte simplu, in fata, asta e costumul, mi-l cari pana in Romania. Mai mare umilinta nu exista. Eu nu mi-am educat copilul sa-mi care nici mie costumul, servieta sau orice lucru personal", a declarat Hagi.

"Eu i-am spus (n.r. - lui Ianis) ca trebuia sa-i zica ca are o alta educatie, ca nu poarta lucrurile altcuiva. Va dati seama la ce umilinta s-a ajuns. E martor Raducioiu, care era antrenor", a mai spus Hagi.



Umilinta maxima pentru fiul lui Gheorghe Hagi