U Cluj

U Cluj a pierdut la masa verde cu Chiajna! U, aproape de zona retrogradarii

Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal a desfiintat, joi seara, decizia data de Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) in cazul Marius Martac, si a dat castig de cauza clubului Concordia Chiajna, care a castigat astfel la ''masa verde'' (3-0) meciul cu Universitatea Cluj, a anuntat joi seara Agerpres. Partida a avut loc in etapa 22. Iata cum arata cu acest rezultat clasamentul actualizat al Ligii 1, U Cluj cazand de pe locul 10 pe 12, la doar doua puncte de zona retrogradarii.

Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului inaintea partidei directe, incheiata la egalitate, 1-1. In urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 la "masa verde" pentru echipa din Chiajna, potrivit site-ului oficial al clubului ardelean.

"Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar pana vineri asteptam motivarea, pentru a decide exact pasii pe care-i vom urma in recuperarea punctului obtinut de echipa noastra pe teren. Dreptatea este de partea noastra, mai ales ca Liga Profesionista de Fotbal ne-a instiintat oficial ca, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabila", a spus Vlad Munteanu, administratorul special al clubului ''U''.

Liga Profesionista de Fotbal, prin avocatul Paul Alexandru Mincu, din cadrul Departamentului de Competitii, a informat clubul Universitatea Cluj ca transferul fundasului dreapta este efectuat conform regulamentelor in vigoare.

Stire de: Agerpres



U Cluj a pierdut la masa verde cu Chiajna! U, aproape de zona retrogradarii