U Cluj

Toni Dobos a pledat vinovat in cazul Valiza

Toni Dobos, fostul manager al U Cluj, a pledat vinovat la acuzatiile care i se aduc in cazul Valiza, El a admis ca a primit banii lui Gigi Becali, cei 1,7 milioane de euro, si a scapat cu propunere de inchisoare cu suspendare. 

Dobos a fost acuzat de complicitate la infractiunea de dare de mita. El a recunoscut ca in calitate de manager general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, l-a ajutat pe Gigi Becali prin primirea si transmiterea catre jucatorii echipei a sumei de 1,7 milioane de euro. Banii erau destinati pentru ca jucatorii sa isi apere corect sansele in meciul cu CFR Cluj, o echipa care a facut si ea presiuni, dar care nu a fost acuzata de nimic. 

In prezenta avocatului, Dobos a pledat vinovat in cadrul anchetei pentru a primi o propunere de inchisoare cu suspendare. In cazul sau se va propune o pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei  pe un termen de incercare de  4 ani si 6 luni.

In acelasi dosar, Valiza, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, fiind ulterior incarcerat si incasand si un sport de sase luni de zile. 



Toni Dobos a pledat vinovat in cazul Valiza