U Cluj

Ogararu explica democratia din vestiarul lui U Cluj: “Jucatorii decid singuri pe teren”

George Ogararu a surprins dupa meciul cu Astra Giurgiu cand a anuntat ca jucatorii sai decid pe teren cine isi asuma responsabilitatea executarii loviturilor de la 11 metri, iar U Cluj a avut doua astfel de momente in meciul de la Giurgiu.

“Am fi putut decide meciul la acel penalty si am mai ratat alte ocazii. In ultimele 15 minute trebuia sa transam partida cu doi oameni in plus. Cred ca vine din dorinta mare de a castiga”, a spus Ogararu la Dolce Sport.

Referitor la punctul obtinut pe terenul vicecampioanei Romaniei, Ogararu vede si partea plina a paharului.

“Cand joci in deplasare contra unui adversar ca Astra se poate spune ca este un punct castigat. Eu am pregatit meciul la victorie”, a adaugat tehnicianul Sepcilor Rosii.

U Cluj ar fi putut totusi castiga la Giurgiu daca Musat nu rata o lovitura de la 11 metri cu 15 minute inaintea finalului, insa Ogararu spune ca n-are ce sa-i reproseze jucatorului sau.

“Jucatorii au decis in teren executantii penalty-urilor. Musat este un executant foarte bun, iar pana acum nu a ratat in campionat. Nu am ce sa-i reprosez. Sunt 3-4 executanti, dar in teren decid ei intre ei care bate”, a concluzionat Ogararu.

Astra-U Cluj s-a incheiat 1-1 intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii 1.



Ogararu explica democratia din vestiarul lui U Cluj: “Jucatorii decid singuri pe teren”