U Cluj

Cazul Valiza revine: Anton Dobos, acuzat de luare de mita

Cazul Valiza continua si dupa condamnarea lui Gigi Becali. Fostul presedinte al U Cluj, Anton Dobos, a fost pus sub urmarire penala.

Dobos era presedinte la U Cluj atunci cand Gigi Becali, patronul Stelei, a venit in oras pentru a oferi 1,7 milioane de euro echipei locale, in schimbul unui meci corect contra rivalilor de la CFR.

Anton Dobos este acuzat de luare de mita, a anuntat marti postul de stiri Digi 24.

Au fost voci la acel moment, inclusiv a lui Becali, care au sustinut ca Dobos ar fi primit ilegal bani de la CFR, motiv pentru care a refuzat "Valiza" Stelei. Asadar, in mod normal, despre acest lucru ar trebui sa fie vorba, daca anchetatorii nu au alte indicii despre alte incidente.

In meciul U Cluj - CFR Cluj, din ultima etapa de campionat 2007/2008, gazdele au pierdut cu 1-0, iar titlul s-a dus la rivala din oras, dar si cea a Stelei din acel an: CFR.

Motivul pentru care Dobos este acuzat abia acum este ca el a suferit un accident care nu i-a permis sa fie cercetat la momentul desfasurarii anchetei din Dosarul Valiza.

In 2008, Dobos a fost in coma dupa un accident rutier. Desi medicii nu i-au dat sanse mari de supravietuire, si-a revenit aproape complet.



Cazul Valiza revine: Anton Dobos, acuzat de luare de mita