U Cluj

Adrian Falub, nemultumit de 0-0 cu CFR Cluj. Il urecheaza pe Lemnaru

La debutul sau pe banca lui U Cluj antrenorul Adrian Falub s-a declarat nemultumit de rezultatul final si este de parere ca meciul de miercuri seara nu s-a ridicat la nivelul unui derby.

“Venim dupa doua infrangeri cu 3-0, venim dupa o perioada proasta si am facut 0-0 in deplasare. Ca rezultat nu este un rezultat rau, dar dupa aspectul jocului sunt putin nemultumit. Am evoluat atat de mult timp in superioritate numerica”, a declarat Falub la postul sport.ro

“N-am reusit sa ducem mingea periculos spre poarta. Prea multe pase laterale si inapoi in conditiile in care am avut un jucator in plus. Nu sunt multumit, dar iau doar ce este pozitiv din acest meci. Pe mine ma intereseaza sa atacam direct, nu sa avem o posesie prelungita”, a completat Falub.

Tehnicianul Sepcilor Rosii s-a aratat suparat si pe jocul atacantului Valentin Lemnaru, cel care a ratat cu usurinta o lovitura de la 11 metri in prima repriza a meciului din Gruia.

“Voi vorbi cu Lemnaru pentru ca rateaza cu superficialitate sansele pe care le are. Este un jucator cu potential si trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie pozitiv pentru a da gol”, considera Falub.

CFR Cluj si U Cluj au remizat, miercuri seara, scor 0-0, in prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei.



Adrian Falub, nemultumit de 0-0 cu CFR Cluj. Il urecheaza pe Lemnaru