Liga 1

"U" Cluj castiga in ultimele minute la Timisoara

Universitatea Cluj s-a impus in deplasarea de la Timisoara, reusind sa intoarca situatia pe tabela, scor 2-1, dupa ce Popovici a deschis scorul in minutul 2. Lungu a egalat imediat dupa pauza, pentru ca Maximilian Nicu, cu aparitii foarte sterse in tricoul lui "U" de la venirea in Romania, a contribuit la victoria in-extremis a formatiei lui Mihai Teja printr-un gol inscris in minutul 83.

ACS Poli a deschis rapid scorul, in minutul 2, printr-un sut imparabil din interiorul careului al lui Alexandru Popovici. 

Zece minute mai tarziu, golgeterul Ligii 1, Valentin Lemnaru, a reluat in bara o minge centrata in marginea careului mic.

La atacul urmator, banatenii au solicitat pe buna dreptate lovitura de pedeapsa, insa Istvan Kovacs a lasat jocul liber, desi Tarnacop a intervenit neglijent asupra lui Szekely.

In minutul 24, Szabolcs Szekely a castigat un balon important in fata lui Raul Ciupe, dupa care a pasat in centru la Trandu, al carui sut a fost scos cu dificultate de Niculescu in corner.

"Sepcile rosii" au inceput in forta partea secunda, dupa ce Andrei Lungu a restabilit egalitatea cu un sut plasat la coltul scurt, vazut tarziu de Nuno Claro.

Maximilian Nicu a adus golul decisiv al oaspetilor, cu un voleu foarte frumos din zona punctului cu var, la un atac prelungit al oaspetilor.

ACS Poli (4-2-3-1): Nuno Claro - Belu, Mera, Seroni (Scutaru 36), Morariju - Al. Popovici, Ov. Petre - Trandu, Fl. Nanu (Gorobsov 66), Poparadu (Kneeshaw 77) - Szekely
Rezerve: Kirev, Nohai, Gorobsov, Boldea, Kneeshaw, S. Keita, Scutaru

"U" Cluj (4-2-3-1): Niculescu - Ciupe, Abrudan, Ninu, Tarnacop - Cristocea (Menezes 86), Lungu - Kovacs (G. Machado 67), Nicu, Sauvadet (Martac 62) - Lemnaru
Rezerve: Dolha, I. Neag, Martac, Borza, Calcan, Menezes, Machado

Arbitru: Istvan Kovacs

Cartonase galbene: Fl. Nanu 28. Szekely 55/ A. Lungu 20, Abrudan 55, L. Kovacs 64, Tarnacop 91, R. Ciupe 93

Cartonase rosii: - 

Stadion: Dan Paltinisanu



"U" Cluj castiga in ultimele minute la Timisoara