Liga 1

Tamas si Man aduc victoria pentru Steaua la Iasi

Steaua a castigat, duminica seara, meciul disputat in deplasare cu CSM Poli Iasi, scor 2-0, in etapa a 14-a din Liga 1.

Un meci in care gazdele au ramas devreme in inferioritate numerica, inca din minutul 6, dupa ce Boiciuc a fost aproape sa-i rupa piciorul lui Ovidiu Popescu. Intrare de rosu direct pe care Alexandru Tudor i l-a aratat fara sa clipeasca tanarului atacant din Republica Moldova.

In cele din urma Popescu nu a mai putut continua si a fost inlocuit cu Man, astfel ca Enache a fost retras pe postul de fundas dreapta, dupa ce incepuse mijlocas de banda in locul lui Popa, doar rezerva.

Chiar si in superioritate numerica Steaua a deschis scorul in urma unei faze fixe in minutul 35. Boldrin a miscat mingea pentru Tamas si fundasul stelist a prins un super sut de la peste 30 de metri.

In partea secunda cei de la CSM Poli Iasi a ratat ocazia egalarii la patrunderea lui Cristea, jucator care a trimis in bara cu noua minute inaintea finalului.

O faza care ar fi putut schimba soarta meciului, iar dupa doar cinci minute tanarul Dennis Man a marcat golul victoriei pentru Steaua.

Enache a centrat din dreapta, portarul Caparco a respins in fata, iar Man pe faza a dovedit o excelenta prezenta de spirit si a impins mingea in poarta pentru 2-0.

Steaua a trecut pe langa golul trei in prelungiri la mingea trimisa de Achim in transversala din centrarea lui Popa.

In urma acestui rezultat Steaua reface diferenta de trei puncte fata de Universitatea Craiova, in timp ce iesenii se scufunda in subsolul clasamentului.

foto: facebook.com/FCSBOfficial/



Tamas si Man aduc victoria pentru Steaua la Iasi