Liga 1

Sumudica, reclamat la Comisia de Disciplina pentru declaratiile jignitoare la adresa LPF

Marius Sumudica a criticat dur ultimele decizii luate de Liga Profesionista de Fotbal, pe care le-a numit printre altele ca fiind niste “cretinitati”.

Prin urmare, Liga Profesionista de Fotbal, prin secretarul general Justin Stefan, a sesizat, vineri, Comisia de Disciplina a FRF solicitand sanctionarea antrenorului formatiei Concordia Chiajna, Marius Sumudica, pentru declaratii injurioase, informeaza site-ul oficial al LPF.

"Secretarul general al LPF a formulat o sesizare catre Comisia de Disciplina a FRF in vederea sanctionarii disciplinare a lui Marius Sumudica pentru declaratii injurioase. Liga Profesionista de Fotbal nu poate ramane nepasatoare atunci cand, un om de fotbal, Marius Sumudica, arunca ofense si jigniri catre reprezentantii tuturor cluburilor din Liga 1. Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Marius Sumudica, a atacat calomnios masurile pentru revitalizarea fotbalului profesionist din Romania aprobate de Adunarea Generala a LPF in cadrul sedintei din 27 ianuarie, jignindu-i astfel pe cei care au propus, dar si pe cei care au adoptat aceste masuri, respectiv presedintii cluburilor din Liga I", se mentioneaza in comunicatul LPF.

[news-112087]



Sumudica, reclamat la Comisia de Disciplina pentru declaratiile jignitoare la adresa LPF