Liga 1

Sumudica prins ca a jucat la pariuri. Risca doi ani de suspendare

Marius Sumudica, antrenorul liderului Astra Giurgiu, a fost depistat ca a jucat la pariuri online, lucru interzis de regulamentele fotbalului romanesc.

Sumudica va fi audiat la Comisia de Disciplina a FRF intr-un caz care a fost finalizat in urma cu o luna, anunta Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Astrei risca, in conformitate cu regulamentul intern, "interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani sau o penaltitate sportiva de 300.000 de lei".

Jucatorul Mihai Costea a fost dat afara de FC Voluntari in decembrie dupa ce a fost depistat in timp ce juca la pariuri. Intre timp atacantul a parasit fotbalul romanesc si joaca intr-o liga inferioara din zona Golfului Persic, mai precis la Kalba in liga secunda din Emirate.

Extras din Regulamentul Disciplinar FRF, Articolul 60.5:

"Fapta persoanei care participa direct sau indirect la pariuri sau alte activitati similare care privesc jocurile din competitiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect in astfel de activitati se sanctioneaza cumulativ cu:

a) interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportiva de 300.000 de lei."



Sumudica prins ca a jucat la pariuri. Risca doi ani de suspendare