Liga 1

Sumudica il ataca dur pe Dica: "Ca antrenor e un breloc"

Marius Sumudica a intrat intr-o disputa cu Nicolae Dica, antrenorul secund de la Steaua, despre care a spus cuvinte nu tocmai cordiale.

"Nu vreau sa intru in polemica cu Dica. Ii doresc sa fie sanatos si sa ajunga principal, desi vad ca se erijeaza deja intr-un principal. Sa aiba rezultate cu FCSB-ul care e o echipa buna. Decat sa pun jaloane si sa dau maiouri mai bine sunt antrenorul principal", a spus Sumudica la Digi Sport.

"Pentru mine o victorie cu FCSB-ul valoreaza mai mult decat cele trei titluri obtinute de Dica in calitate de antrenor secund. Il respect pentru ce a facut ca jucator, dar din pacate ca antrenor in opinia mea el e un breloc. El saracul este manipulat, iar eu niciodata nu sa fiu ca la Teatrul Tandarica teleghidat", a adaugat Sumudica.

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu a comentat ironic si evolutia Stelei in meciul cu FC Voluntari de duminica seara.

"M-am uitat putin in repriza a doua la meciul lor cu Voluntariul si am vazut ca i-au cam dominat pe cei de la FCSB, dar probabil se menajau la adapostul acelui 3-0", a mai spus Sumudica.

Dica criticase intr-o conferinta de presa faptul ca Daniel Pancu a ajuns antrenor-jucator la Voluntari si nu a starnit nicio reactie in fotbalul romanesc, prin comparatie cu Mirel Radoi care a fost pus la zid pentru lipsa pregatirii profesionale.



Sumudica il ataca dur pe Dica: "Ca antrenor e un breloc"