Liga 1

Sumudica pune paie pe foc: "Peste 80% din Liga 1 pariaza"

Marius Sumudica s-a declarat bucuros de rezultatul de egalitate obtinut de Astra Giurgiu, sambata seara, pe teren propriu cu CFR Cluj in etapa a 24-a din Liga 1.

”Peste 80% din Liga 1, fie ca sunt conducatori, jucatori sau antrenori, pariaza”, a declarat Sumudica la Dolce Sport dupa meciul cu CFR Cluj.

Tehnicianul Astrei a mai spus ca vrea sa termine o data discutia despre pariuri si ca se va prezenta in fata Comisiei de Disciplina.

"Vreau sa termina odata. Eu stiam de cateva luni, dar a aparut la inceputul campionatului", a mai spus Sumudica.

Despre meciul cu CFR Cluj, in care echipa sa a smuls un egal in prelungiri, tehnicianul giurgiuvean a spus:  "Sunt bucuros ca, chiar daca ne-au lipsit trei jucatori, am gasit solutii si am facut schimbari importante in partea secunda. Trebuie sa fim mai atenti, pentru ca ei au avut doua ocazii si au dat doua goluri. CFR Cluj este o echipa cu calitate, o echipa care trebuie sa se bata la titlu an de an".

"Nu este un punct norocos, pentru ca noi am dominat partida si am avut mai multe ocazii. Cu domnul Rusandu nu pot decat sa pierd sau sa fac egal acasa", a adaugat Sumudica.



Sumudica pune paie pe foc: "Peste 80% din Liga 1 pariaza"