Liga 1

Sumudica ataca deciziile LPF: "Idiotenii"

Marius Sumudica, antrenorul echipei Concordia Chiajna, a comentat intr-un stil spumos recentele decizii luate de Liga Profesionista de Fotbal pentru sezoanele urmatoare ale Ligii 1.

"O idiotenie din toate punctele de vedere, asa cum am spus ca este o idiotenie sa pice sase echipe. Nu mi-e frica de Chiajna, pentru ca Chiajna nu va retrograda niciodata. Este cea mai mare cretinitate din lume, este strigator la cer sa retrogradeze sase echipe", a spus Sumudica despre reducerea numarului de echipe la 14 echipe in Liga 1.

Sumudica a comentat si intentia LPF de a impune anumite limite pentru transferul de jucatori straini, urmand ca in Liga 1 sa ajunga doar fotbalisti din spatiul extracomunitar cu minim trei selectii la echipele lor nationale.

"Si cu strainii ar trebui o ingaduinta, pentru ca CFR Cluj a castigat campionatul cu strainii si nu ne-a facut de ras in Europa. Nu-mi spune tu mie sa nu aduc un brazilian care joaca peste ce am eu la Chiajna", a mai spus Sumudica.

Pentru acesta lucrurile sunt cat se poate de simple cand vine vorba si de problemele financiare din fotbalul romanesc.

"Cine nu are bani sa nu faca fotbal. Du-l pe unul la sapa si spune-i seara ca n-ai bani ca-ti da o cazma in cap de te-a lesinat. Eu n-as veni la munca daca nu mi-ar da bani", a adaugat Sumudica.



Sumudica ataca deciziile LPF: "Idiotenii"