FCSB

Stelistii au fost controlati anti doping

FC Steaua a anuntat, miercuri seara, pe site-ul oficial, ca opt jucatori, Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip, au fost testati de reprezentantii ANAD, fiindu-le prelevate si probe de sânge.

''FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca, în cursul zilei de miercuri, echipa noastra a fost vizitata de catre reprezentantii Agentiei Nationale Antidoping, care au efectuat un control inopinat la Stadionul Steaua. Este vorba despre o procedura de rutina, desfasurata, de-a lungul unui sezon, în cazul fiecarui club de fotbal din tara noastra. Noutatea este aceea ca, în cazul jucatorilor nostri, a avut loc o premiera nationala, acestora fiindu-le prelevate, pe lânga obisnuitele probe de urina, si probe de sânge. Acest procedeu a fost lansat în premiera mondiala la Campionatul Mondial din 2010, gazduit de catre Africa de Sud. Jucatorii selectati prin tragere la sorti si testati miercuri sunt Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip'', scrie site-ul oficial sl gruparii steliste.

Clubul stelist noteaza ca a fost felicitat, de-a lungul anilor, atât de catre reprezentantii Agentiei Nationale Antidoping (ANAD), cât si de catre UEFA, ''pentru profesionalismul dovedit si pentru faptul ca, la fiecare testare antidoping, rezultatele analizelor au fost negative''.



Stelistii au fost controlati anti doping