Liga 1

"Stegarii" parasesc ultimul loc, dupa remiza de pe Cluj Arena

FC Brasov a obtinut un punct pretios in deplasarea de la Cluj, 1-1 cu "U", intr-un meci in care Adrian Szabo a debutat ca principal pe banca "stegarilor", Viveiros a deschis scorul in debut, iar Aganovic, din lovitura libera, spre final, a inghetat tabela pentru un punct care ii scapa pe ardeleni de povara ultimei pozitii in clasament.

Universitatea a avut un start ideal de meci, dupa un forcing concretizat in minutul 9 de Viveiros, care a pus latul din 3-4 metri la mingea livrata din flanc de catre jucatorul venit de la Pandurii Targu Jiu, Karim Boutadjine.

"Stegarii" au raspuns prin Marian Constantinescu, zece minute mai tarziu, cand mijlocasul ofensiv al oaspetilor a fost foarte aproape sa-l surprinda pe Veselovsky cu o reluare spectaculoasa din marginea careului mic.

Cu cinci minute inainte de pauza, acelasi Constantinescu a trimis in bara transversala din interiorul careului, la o faza in care Veselovsky parea depasit de situatie.

La reluare, Viveiros putea realiza dubla, in minutul 58, cand a pus latul din zona punctului cu var, la firul ierbii, pentru o interventie salvatoare a tanarului din poarta Brasovului.

Scorul a ramas cel inregistrat in minutul 9 multumita aparatorului lateral Alexandru Vagner, care a scos de pe linia portii mingea reluata cu capul din apropiere de Andrei Lungu la centrarea din corner primita de la Musat (68).

Oaspetii au impins jocul in preajma careului advers, iar Aganovic, din faza fixa, a restabilit egalitatea pe tabela, cu zece minute inainte de final, printr-o executie impecabila care l-a lasat masca pe Veselovsky.

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, I. Neag, Musat - Boutadjine (Tarnacop 71), Bucsa, Stojanovic (A. Lungu 58), Costin, Viveiros – Mengolo (E. Jula 68). Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: V. Niculescu, P. Jovanovic, Tarnacop, Skvorc, Calcan, A. Lungu, Jula.

FC Brasov: Fl. Iacob - Vagner, R. Machado, Leko, Barna - Constantinescu (Aganovic 59), Madeira, Grigorie (Enceanu 72), Munteanu (L. Ganea 60), Da Silva – Buga. Antrenor: Adrian Szabo. Rezerve: D. Mutu, Straut, Enceanu, De Almeida, Paun, Aganovic, L. Ganea.

Arbitru: Marius Avram

Cartonase galbene: Boutadjine 70, Ninu 79, A. Lungu 89/ Vagner 25

Cartonase rosii: -

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 3000



"Stegarii" parasesc ultimul loc, dupa remiza de pe Cluj Arena