FCSB

Victor Piturca exclude o revenire la Steaua: "Nu mai pot lucra cu Gigi si asta nu e Steaua"

Fara niciun angajament dupa ce s-a despartit de Al Ittihad, Victor Piturca exclude preluarea unei echipe pana in vara. Despre Steaua nici nu incape discutia pentru ca in opinia fostului selectioner actuala echipa nu este adevarata Steaua.

"M-am simtit jignit cand s-a spus ca dau tarcoale la Craiova. Nu mai vin la nicio echipa pana in vara. Am primit o oferta din campionatul intern, o oferta nu foarte tentanta dar a fost. Nu este vorba de Steaua. Este foarte clar ca nu pot lucra cu Gigi, iar acum nu mai este Steaua si eu nu pot antrena echipa aceasta. Eu stiu ca nu e Steaua. Pai nu e clar ca nu e Steaua? N-are sigla, n-are palmares. La fel si Craiova. N-are stadion, n-are teren de antrenament", a declarat Piturca la Dolce Sport.

De asemenea, Piturca mai spune ca nu se pune problema sa mai revina vreodata la echipa nationala dupa trei mandate pe banca primei reprezentative.

"Nu se pune problema sa revin la echipa nationala si nici in campionatul intern, cel putin pana in vara viitoare", spune Piturca.



Victor Piturca exclude o revenire la Steaua: "Nu mai pot lucra cu Gigi si asta nu e Steaua"