FCSB

Varela continua discutiile cu PAOK

Fernando Varela nu a renuntat la transferul in Grecia, la PAOK Salonic. Capitanul Stelei discuta cu grecii prin intermediul impresarului sau, spre insatisfcatia lui Gigi Becali care doreste ca el sa conduca negocierile.

"Nu comanda Varela transferurile pe care le face Steaua. De ce negociaaza el? Eu le-am trimis grecilor oficial pretentiile Stelei si le-am spus ca fara 2 milioane de euro nu pleaca. Daca PAOK nu plateste banii astia, Varela ramane la Steaua pana la finalul contractului".

Fernando Varela mai are contract pentru inca un sezon cu Steaua.

PAOK este de acord sa plateasca in jur de 1 milion de euro pentru Varela si este greu de crezut ca va accepta sa achite mai mult.

La nivel neoficial, Steaua a platit pentru Varela 1,3 milioane de euro in anul 2013.

Varela isi doreste sa plece de la Steaua, chiar daca mai are un an de zile de contract. El ar uma sa castige la PAOK un salariu de trei ori mai mare decat la Steaua, in jur de 600.000 de euro pe sezon.

Decizia de plecare se afla in mainile lui Gigi Becali. Patronul Stelei doreste 2.000.000 de euro pentru acest transfer, o suma refuzata pana acum si de alte echipe. Este drept, s-au oferit maxim 1 sau 1,5 milioane.



Varela continua discutiile cu PAOK