FCSB

Valeriu Argaseala recunoaste: "A fost presiune pe jucatori"

Valeriu Argaseala, presedintele clubului Steaua, a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca jucatorii formatiei din Ghencea au jucat sub presiune in meciul cu rivala din Stefan cel Mare.

“Este un alt moral si din punct de vedere al rezultatului, dar si din punct de vedere al meciului. Jucatorii au mentinut ritmul dupa acea intamplare din repriza a doua. Stanciu mi-a spus astazi in cantonament ca va face tot posibilul sa marcheze cel putin un gol”, a declarat Argaseala dupa meci.

“Era presiune pe jucatori. Evident ca este presiune, dar in acelasi masura erau constienti ca trebuie sa faca un joc bun pentru a merge  mai departe in drumul spre primul loc. Presiunea nu este mereu distructiva”, a completat Argaseala.

Oficialul stelist a lamurit si momentul intreruperii meciului din debutul partii secunde.

"In momentul aruncarii acelei petarde arbitrul facuse deja semn echipelor sa iasa de pe teren. A fost decizia arbitrului. Arlauskis la pauza a avut o stare ciudata. I-a explodat acea petarda in spate si n-a fost usor sa treaca peste acel soc", a spus Argaseala.

Steaua s-a impus in deplasare cu Dinamo, scor 3-1, prin golurile marcate de Stanciu (2) si Prepelita. Doua dintre reusite au fost din penalty. Pentru Dinamo a marcat Elhamed.



Valeriu Argaseala recunoaste: "A fost presiune pe jucatori"