FCSB

Un fost antrenor al Stelei il sfatuieste pe Galca: "Sa-si urmareasca interesul"

Costel Galca se afla sub o mare presiune la Steaua. Avansul de 13 puncte in fruntea clasamentului s-a topit si echipa din Ghencea tremura in fata nou-promovatei ASA Tg.Mures, insa cel mai important este ca tehnicianul stelist pare ca a pierdut vestiarul din mana.

Cu spectrul inlocuirii din vara, cand ii expira contractul, lui Galca nu-i mai ramane decat sa-si duca la capat misiunea si sa traga cu toate fortele pentru castigarea campionatului.

Mihai Stoichita, fost antrenor la Steaua, considera ca Galca trebuie sa-si urmareasca interesul pentru viitorul sau de antrenor.

“Galca sa-si urmareasca interesul pentru care a venit la Steaua. Sa castige campionatul si sa scoata capul in lumea buna a antrenorilor, pentru ca au fost foarte multi antrenori care au trecut pe la Steaua si n-au castigat nimic”, a spus Galca la Dolce Sport.

Viitorul lui depinde si de acest sezon. Una e sa pleci cu titlul in buzunar si alta e sa pleci fara nimic. El trebuie sa fie extrem de tare si sa treaca peste tot si sa scoata tot ce poate dintr-un grup. Fotbalistii sunt obligati sa-si faca meseria”, a adaugat Stoichita.

Acesta mai spune ca este nedumerit de meciurile pierdute de Steaua intr-un campionat in care echipa din Ghencea nu are rival.

“Ma pune pe ganduri acest lucru”, a mai spus Stoichita.



Un fost antrenor al Stelei il sfatuieste pe Galca: "Sa-si urmareasca interesul"