FCSB

Tudorie a facut tricoul sa planga pe el. Becali: "Suntem obligati sa jucam cu el"

Titularizat de Laurentiu Reghecampf la meciul cu FC Botosani, atacantul Alexandru Tudorie a facut sa planga tricoul cu numarul 9 pe el prin evolutia sub orice critica pe care a avut-o timp de 90 de minute.

“Sunt foarte suparat, nu suparat, pentru ca am avut ocazii clare si n-am marcat din doi metri. Am incercat sa dam posibilitatea unor jucatori sa joace si sa demonstreze ca merita sa fie in lotul echipei Steaua. Randamentul lui Tudorie este unul foarte slab si nu-mi explic de ce, pentru ca are parte de toata increderea noastra”, a spus Reghecampf dupa meciul cu FC Botosani din etapa a 17-a.

“La meciul cu Chiajna n-am avut ocazii, dar acum am avut ocazii mari. In momentul cand marchezi cu o echipa ca Botosaniul, jocul devine mult mai usor. Trebuie sa mergem inainte, mai avem de jucat cateva etape. E foarte greu de jucat fara un atacant, este foarte mult efort. Era bine sa facem cat mai multe puncte inainte de intrarea in playoff”, a adaugat tehnicianul stelist.

Acesta a vorbit si despre meciul cu Dinamo de miercuri, fiind de parere ca derby-ul va oferi o alta fata a jocului, mult mai atractiva.

“Va fi un derby, un meci foarte dificil. Cu siguranta vom vedea alte reactii, alt joc. Va fi un joc frumos”, crede Reghecampf.

Revenind la Tudorie, cel mai slab jucator de pe teren pentru Steaua la meciul cu Botosani, Gigi Becali s-a exprimat la randul sau pe acest subiect.

“Suntem obligati sa jucam cu Tudorie, jucam cu un jucator in minus. Credeam si eu ca...bai dar atat de slab sa fie…”, a comentat Becali la iesirea din stadion.



Tudorie a facut tricoul sa planga pe el. Becali: "Suntem obligati sa jucam cu el"