FCSB

Transferurile Stelei aspru criticate: "Au luat numai jucatori de pluton"

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat transferurile efectuate de Dumitru Dragomir in aceasta vara si spune ca Gigi Becali ar trebui sa aduca fotbalisti de valoare daca viseaza la grupele Ligii Campionilor.

“E adevarat ca Becali a bagat bani in transferuri in aceasta vara, dar a luat numai jucatori de pluton pana acum. Trebuie sa aduca 2-3 jucatori de valoare daca vrea sa ajunga in grupe”, a spus Dragomir la postul Digi Sport.

Dragomir este pesimist cand vine vorba de valoarea fotbalului romanesc si spune ca nivelul competitiei a scazut mult fata de anii din urma si ca Liga 1 se poate compara doar cu al treilea esalon din tarile cu fotbal dezvoltat.

Revenind la Steaua, Dragomir a spus ca singura echipa din tara de unde Becali mai poate transfera este Viitorul lui Hagi, insa experimentul esuat cu Gabi Iancu tinde mai degraba sa-l contrazica pe fostul presedinte al LPF.

Transferat cu mari sperante la Steaua pentru 700.000 de euro, Iancu este lasat sa plece la Voluntari pentru 400.000 de euro.



Transferurile Stelei aspru criticate: "Au luat numai jucatori de pluton"