FCSB

Timo Gebhart si-a luat adio de la Steaua. Explica de ce n-a jucat in ultima etapa

Pentru mijlocasul german Timo Gebhart vacanta a venit mai devreme din moment ce aceasta nu a jucat niciun motiv in ultima partida a sezonului din ratiuni medicale.

"Nu am putut juca in ultimul meci, din cauza ca am incasat o lovitura in piept si nu am mai putut respira corespunzator. Am decis impreuna cu antrenorul sa plec deja acasa. Ma bucur ca baietii au castigat meciul si au asigurat locul doi. Astfel, vom juca in preliminariile Champions League, chiar daca am ratat obiectivul propus, si anume titlul", a scris Gebhart pe contul sau oficial de Facebook.

"Personal, ultimele saptamani si luni au fost pozitive. La final, am fost in forma si simt ca, dupa lunga pauza cauzata de accidentare, sunt din nou 100% refacut. Ii sunt recunoscator antrenorului pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o! In ceea ce priveste viitorul meu, nu am inca noutati, dar va tin la curent!", a mai anuntat jucatorul german.

Adus in iarna la Steaua, Gebhart nu a reusit sa se impuna in primul 11 din cauza formei fizice, desi spre finalul sezonului acesta a fost folosit mai mult si a aratat ca in conditii optime poate fi un fotbalist de baza.

Sapte meciuri a jucat Gebhart in tricoul echipei Steaua in acest sezon si doar in doua a ramas pe teren 90 de minute.



Timo Gebhart si-a luat adio de la Steaua. Explica de ce n-a jucat in ultima etapa