FCSB

Tanase pe picior de plecare la arabi

Cristi Tanase nu va juca in prima mansa a dublei cu Ludogoret din playoff-ul Ligii Campionilor din cauza unei accidentari.

Aceasta este varianta oficiala a antrenorului Costel Gilca si a reprezentantilor clubului din Ghencea, insa mai multe zvonuri aparute vorbesc despre o iminenta plecare a lui Tanase de la Steaua.

Jucatorul ar avea o oferta de la un club din zona Golfului Persic si de aceea ar fi menajat de Steaua, urmand a nu fi folosit nici la returul cu Ludogoret, anunta Digi Sport.

Pentru Steaua nu este o practica noua, plecarile fundasilor Vlad Chiriches si mai nou Florin Gardos in Premier League fiind prefatate de “accidentari” care i-au lasat pe cei doi in afara lotului chiar inainea unor importante meciuri din cupele europene.

Tanase a fost transferat de Steaua de la defuncta FC Arges pentru un milion de euro in urma cu cinci ani, iar pana acum jucatorul a avut o clauza prin care clubul din Pitesti ar fi primit jumatate dintr-un eventual transfer in strainatate.

Cum cei cinci ani de la transfer au trecut, la fel de bine nici clauza respectiva nu mai este de actualitate si astfel Steaua ar urma sa incaseze intreaga suma dintr-un eventual transfer.



Tanase pe picior de plecare la arabi