FCSB

Tanase paraseste Steaua pe bani grei

Cristi Tanase este urmatorul produs de export al Stelei. Destinatia lui "Dodel" este Dinamo Moscova, echipa pregatita de Dan Petrescu. Între cele doua parti exista deja un acord de principiu în vederea perfectarii transferului.

Dan Petrescu îl vrea cu orice pret pe Cristi Tanase la Dinamo Moscova. "Super-Dan" a discutat cu Victor Becali si în aceasta vara despre transferul mijlocasului, însa Gigi Becali s-a opus unei eventuale plecari.
 
În schimb, Petrescu a primit promisiunea ca Tanase  va fi lasat sa plece la Dinamo Moscova, în cazul în care rusii vor plati 5 milioane de euro.

"E adevarat ca vreau un mijlocas stânga. În iarna vom discuta concret"
Dan Petrescu

Pâna în iarna, când ar urma sa se realizeze transferul, Steaua încearca sa rezolve situatia procentelor pe care FC Arges înca le mai detine din Tanase.
 
Gigi Becali vrea sa-i propuna lui Cornel Penescu o suma modica, pâna în 250 de mii de euro, pentru a renunta la procente în iarna. În cazul în care nu va accepta, Penescu nu va primi niciun ban dintr-un eventual transfer daca Tanase va ramâne pâna în vara la Steaua, iar actualul contract va expira.
 
Plecarea lui Tanase de la Steaua depinde si de parcursul intern si international al Stelei. "Daca avem un avans de 6-7 puncte, îl las sa plece si din iarna", a fost mesajul lui Becali pentru varul sau Victor.
 
Steaua are deja doua solutii pentru înlocuirea lui Tanase, una interna - Alex Chipciu, si una pentru care se negociaza, Alex Maxim de la Pandurii.



Tanase paraseste Steaua pe bani grei