FCSB

Tamas: "Zurich e favorita. Imi doresc sa nu pierdem"

Fundasul Gabriel Tamas considera ca Steaua porneste cu sansa a doua in meciul de joi seara cu FC Zurich din grupele Europa League, aceasta prin prisma punctelor obtinute pana acum de cele doua echipe.

“Trebuie sa intram pe teren si sa castigam indiferent de echipa. Daca vrem sa ne calificam in primavara europeana trebuie sa castigam. La oricare meci ne gandim sa nu primim gol. Dupa parerea mea ei sunt favoriti, pentru ca noi avem un punct si ei au trei. Sa dormim bine la noapte si sa ne gandim pentru ca ei au trei puncte. Niciun meci nu se compara cu celalalt”, a spus Tamas intr-o conferinta de presa desfasurata miercuri la Arena Nationala.
 
Jucatorul stelist a facut si o comparatie intre meciurile Stelei din campionat si cele din Europa League, considerand ca in competitia continentala echipele intra pe teren sa joace fotbal, pe cand in Liga 1 adversarele intalnite sunt preocupate mai mult sa se apere.
 
“Eu imi doresc sa nu pierdem, pentru ca mai sunt meciuri pana la sfarsit. Trebuie sa acumulam cat mai multe puncte. Echipele din Liga 1 se pun pe doua-trei linii si ne asteapta. Noi atacam mereu, vrem sa castigam toate meciurile. In Europa League se joaca fotbal, se deschid, sunt spatii mai multe, jucam si noi, joaca si ei, este mult mai spectaculos”, crede Tamas.
 
Steaua-FC Zurich va fi live text pe onlinesport.ro joi seara de la ora 20:00.

[news-121500]



Tamas: "Zurich e favorita. Imi doresc sa nu pierdem"