FCSB

Surse de la Steaua confirma: Becali a pierdut si palmaresul. Va urma o noua echipa Steaua

Am fost singurii care am spus in momentul in care Steaua a pierdut procesul cu Armata, in decembrie 2014, ca Steaua lui Gigi Becali a pierdut sigla, culori, nume si palmares. In ciuda negatiilor venite din curtea Stelei sau a galagiei produse de diverse persoane - toate cu o parere - incet incet totul s-a confirmat. Mai ramanea palmaresul, despre care incep sa iasa la iveala lucrurile in sensul rau din pacate.

Detaliile au fost oferite de fostul jucator de la Steaua, Tudorel Stoica. Acesta a spus ca "echipa FCSB a pierdut si palmaresul, pe langa culori, sigla si nume. Va ramane cu palmaresul din 2003 pana in prezent, iar ceea ce a fost inainte apartine Armatei. Acesta este adevarul despre echipa lui Becali."

Stoica are informatii ca Armata isi va face o noua echipa Steaua, cea care va purta numele CSA Steaua (Clubul Sportiv al Armatei Steaua), va avea sigla cunoscuta, alaturi de culori, nume si titlul de campioana europeana din 1986. Stoica a spus ca va veni un om de afaceri care sa duca brandul Steaua mai departe, asa cum acesta merita.



Surse de la Steaua confirma: Becali a pierdut si palmaresul. Va urma o noua echipa Steaua