FCSB

Surpriza la conferinta celor de la FC Zurich: Patronul echipei prezent in sala si apoi pe teren la antrenamentul oficial (FOTO si VIDEO)

O faza care a starnit zambetul celor prezenti la conferinta de presa a elvetienilor de la FC Zurich a avut loc in momentul in care antrenorul echipei a spus ca patronul si sotia se afla in sala printre participanti (foto).

“Am auzit ca patronul echipei (n.r. - Gigi Becali) a fost foarte suparat dupa meciul de saptamana trecuta si ca unii jucatori au fost scosi din echipa. Nu stiu cine va juca si cine nu la Steaua, dar si noi avem jucatori accidentati. Pe langa Sadiku il mai avem absent si pe Bangura. Accidentarile fac parte din sport si trebuie sa acceptam situatia”, a spus UIi Forte.
 
Intrebat daca la FC Zurich patronul se implica la fel de mult in viata echipei precum o face Gigi Becali la Steaua, Forte a aruncat “bomba”.
 
“Patronii echipei noastre sunt chiar aici in sala, domnul si doamna Canepa, dar singura lor implicare este de ordin financiar. Eu sunt antrenorul echipei si aceste probleme ma privesc pe mine. Dansii doar aduc bani la club”, a spus Forte, moment in care toate priviririle au fost atintite spre Ancillo Canepa si sotia acestuia, doua prezente extrem de discrete pana in acel moment si de acolo inainte.

Imbracat foarte lejer, in blugi si adidasi, Ancillo Canepa este presedintele lui FC Zurich din 2006, dupa retragerea lui Sven Hotz, una dintre figurile emblematice pentru istoria lui FC Zurich.

Heliane Canepa, sotia lui Ancillo, a fost intre 2001 si 2007 CEO la cea mai mare companie specializata in implanturi dentare, Nobel Biocare, o companie elvetiano-suedeza. La fel ca si sotul ei, Heliane a venit la Bucuresti imbracata extrem de "modest" daca am judeca dupa gusturile dambovitene. Adidasi, pantaloni de piele si o geaca rosie peste talie de culorea parului.

Dupa conferinta de presa cei doi soti Canepa au coborat la nivelul suprafetei de joc si au asistat la antrenamentul condus de Uli Forte. La un moment dat, Ancillo a aratat ca stie si cu mingea si, la un unu la unu cu Forte, a reusit sa-i dea acestuia mingea printre picioare. Antrenorul nu s-a suparat pentru lovitura incasata si cei doi au batut amical palma afisand zambete extrem de largi.

Vedeti mai jos imagini de la antrenamentul celor de la FC Zurich, cu patronul echipei incercand cateva scheme cu mingea.



Surpriza la conferinta celor de la FC Zurich: Patronul echipei prezent in sala si apoi pe teren la antrenamentul oficial (FOTO si VIDEO)