FCSB

Becali refuza Armata: "Nu putem sa ne intoarcem in timp, trebuie sa avansam"

Chiar daca saptamana trecuta oficialii Stelei au ajuns la un acord cu MApN pentru revenirea in Ghencea, Gigi Becali a anuntat luni ca s-a razgandit si ca nu mai ia in calcul aceasta varianta.
Gigi Becali a motivat spunand ca o eventuala revenire in Ghencea ar reprezenta o intoarcere in timp, pentru ca arena se gaseste in conditii proaste.

El a mai precizat ca, in trecut, a avut intentia sa modernizeze baza Armatei, dar acum, dupa constructia National Arena, nu mai ia in calcul aceasta varianta.

"Nu putem sa ne intoarcem in timp, trebuie sa avansam. Daca e sa ne intoarcem in Ghencea, trebuie sa modernizam stadionul. Dar eu nu mai vreau! Ce sa caut acolo, sunt prost? Am vrut sa bag 20 de milioane de euro si sa modernizez stadionul pentru ca eram orgolios, veneau strainii, venea Calderon... Mi-era rusine cu Ghencea. Degeaba le aratam eu palatul sa le arat ca sunt mai tare decat ei, daca Ghencea era cum era... Cand ma duceam cu ei la Ghencea vedeau scaunele alea vestejite, albite, cojite... Acum mai sunt prost sa fac? Daca am Arena Nationala, de ce sa bag eu cand a bagat Primaria? Oricum stadion mai frumos ca National Arena nu fac. Joc acolo, ce?, m-ati vazut vreodata idiot? National Arena este stadionul nostru", a spus Becali.

Becali a vorbit si despre meciul cu Twente Enschede, programat pe 16 si 23 februarie, fiind convins de calificare.

"Cu Twente va fi ca aseara, 3-0! Ei nu se vor apropia deloc de poarta noastra si noi vom marca de trei ori. Probabil ca vor fi si aceeasi marcatori ca aseara. Mie nu mi-e frica de Twente pentru ca eu cred ca sunt mai bun decat ei. I-am vazut cu Vaslui, sunt foarte lenti", a mai spus Becali.

Onlinesport


Becali refuza Armata: "Nu putem sa ne intoarcem in timp, trebuie sa avansam"