FCSB

Suporterii Stelei din Peluza Sud ii raspund lui Gigi Becali: "FCSB nu e Steaua"

La o zi dupa derby-ul cu Dinamo suporterii stelisti din Peluza Sud au raspuns la apelul lui Gigi Becali de a reveni la stadion.

"Au trecut aproape 2 ani de cand nu mai avem echipa si mult mai multi de cand ne dorim un club curat mai presus de toate. De 2 ani nu se intampla nimic bun pentru clubul nostru, ba din contra, situatia se inrautateste pe zi ce trece. Sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ar fi trebuit sa fie respectata fara echivoc de toate partile implicate in aceasta problema si ar fi trebuit sa aduca un cadru legal si profesionist la Steaua. Din pacate, ne aflam in situatia in care majoritatea ignora cu nonsalanta ceea ce ar fi trebuit sa fie litera legii! Nimeni din Federatie nu vrea sa analizeze ceea ce se intampla cu adevarat, mergand pe ideea confortabila si avantajoasa pentru ei si fcsb, ca aceasta situatie se incadreaza la ”si altele”. Cu totii stim ce fel de societate este inscrisa la FRF, cand si cum s-a infiintat, ca emblema si culorile (galben-albastru) nu au absolut nicio legatura cu Steaua!", au scris cei de la Sud Steaua pe contul oficial de Facebook.

Suporterii critica si conducerea CSA Steaua care n-a facut niciun demers pentru reinfiintarea sectiei de fotbal si continuarea traditiei sportului rege in culorile traditionale rosu si albastru.

"Dar dintre toate, cea mai grava situatie este in cadrul Clubului Sportiv al Armatei. Fara absolut nicio explicatie acestia nu au demarat niciun demers in reinfiintarea sectiei de fotbal, desi, din punct de vedere legel, marca Steaua se afla in posesia lor. Tindem sa credem ca interese ascunse dicteaza viitorul echipei de fotbal, iar aceasta nu este nicio afirmatie hazardata, intrucat, atat timp cat detii cel mai important brand din sportul romanesc si tu nu misti un deget pentru a valorifica o adevarata ”mina de aur” este clar ca intentiile sunt altele. De fiecare data, noi, suporterii Stelei, am solicitat transparenta totala si corectitudine in ceea ce inseamna reinfiintarea echipei de fotbal, dar se pare ca tocmai aceste solicitari par a fi ignorate de comandantii CSA. Suntem siguri ca nici anul acesta cei de la Armata nu vor inscrie vreo echipa, intrucat 20 august este ultima zi legala de a depune actele pentru inscriere. Pana cand vom astepta domnule comandant George Boroi sa faceti ceva cu Steaua? Pana cand vom astepta ca dumneavoastra si celorlalti comandanti sa vi se trezeasca interesul de a readuce la viata clubul Steaua? Pana va veti intoarce de la Rio? Se pare ca ati fost ”interesat” de club si saptamana aceasta, cand ati fost de acord sa le puneti la dispozitie complexul sportiv Steaua celor de la Manchester City. Inca o data, nu avem tot dreptul de a pune la indoiala intentiile dumneavoastra fata de toata aceasta situatie? La fel ca si fostul dumneavoastra partener-creditor sunteti vinovat de situatia in care s-a ajuns!", au mai scris suporterii in comunicatul lor.

Cat priveste revenirea pe stadion pentru a sustine echipa, cei de la Peluza Sud sunt cat se poate de transanti.

"In final, reamintim ca atat timp cat pe gazon nu se va afla clubul Steaua, cel fondat in 1947, cu palmaresul si culorile sale, Peluza Sud nu se va prezenta la meciuri si totodata nu se asociaza cu nimic ce inseamna fcsb. Dorim cu ardoare sa fie reinfiintata sectia de fotbal, vrem un club in care profesionalismul, devotamentul fata de Steaua si sacrificiul sa primeze in actiunile jucatorilor si conducerii, iar noi, Peluza Sud vom sustine echipa indiferent de liga in care aceasta va juca", au concluzionat suporterii stelisti de la Peluza Sud.



Suporterii Stelei din Peluza Sud ii raspund lui Gigi Becali: "FCSB nu e Steaua"