FCSB

Stelistii tuna dupa arbitrajul din etapa 19

Stelistii critica dur arbitrajul dupa etapa 10, in meciul terminat 0-0 cu CSU Craiova, o partida care i-a apropiat la doar 5 puncte de Petrolul Ploiesti.

Valeriu Argaseala a declarat dupa meci ca echipa sa a dominat 90 de minute si a obtinut un singur punct, desi au fost niste greseli de arbitraj foarte mari. El spune ca Steaua a fost oprita in prima repriza de doua ori eronat din drumul spre gol.

”In prima repriza, Adi Popa a scapat singur spre poarta si a fost oprit pe motiv de ofsaid. Varela a fost faultat in careu si nu s-a acordat penalty. Au fost doua greseli de arbitraj”, a spus Argaseala dupa meci.

Reluarile tv au aratat ca la Adi Popa nu a fost ofsaid, asa cum se vede si in imaginea de mai sus. In ceea ce priveste actiunea din careu a lui Varela, acesta a fost tras de bratul stang de Brandan.

Steaua a jucat totusi in superioritate numerica din minutul 50, insa nu a putut marca pentru ca pe durata partidei a ratat toate actiunile, fara sa fi avut insa nici multe si nici clare. Adi Popa a avut totusi cele mai mari ocazii, una in prima repriza si o alta in partea secunda. 

Egalul cu Craiova a relansat lupta pentru titlu, dar in acelasi timp duce Steaua pe gheata subtire. Dupa meci, Costel Galca a declarat in legatura cu locul sau pe banca tehnica: ”Orice este posibil in atrenorat”. Cu cateva zile inainte el spunea ca are increderea lui Gigi Becali.

In tot acest timp, Laurentiu Reghecampf asteapta. 



Stelistii tuna dupa arbitrajul din etapa 19