FCSB

Stelistii, pregatiti pentru orice la Belgrad. Inclusiv pentru lovituri de la 11 metri

Massimo Pedrazzini, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a declarat la conferinta de presa dinaintea returului cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, ca jucatorii campioanei au exersat chiar si loviturile de departajare in eventualitatea repetarii acelui 1-1 din tur.

"Meciul de maine are o importanta capitala pentru ambele echipe. Noi ne-am pregatit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem constienti ca ne vom califica doar daca marcam.  Am auzit ca Partizan ne-a dominat in tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost asa. Nu am fost surprinsi de jocul lor intur, stiam ca este o echipa foarte puternica", a spus Pedrazzini.

"Va fi un meci deschis si ne vom bucura sa vedem un stadion plin. Prezenta suporterilor poate fi o motivatie si pentru noi. Am pregatit si loviturile de departajare, trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Nu cred ca Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neaparat sa marcam, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne descoperim. Sansele sunt egale, iar diferenta o va face calitatea individuala a jucatorilor", a a adaugat Pedrazzini.

Returul dintre Partizan si Steaua este live text pe onlinesport.ro, miercuri seara, de la ora 21:30, 



Stelistii, pregatiti pentru orice la Belgrad. Inclusiv pentru lovituri de la 11 metri