FCSB

Stelistii, optimisti inaintea finalei Cupei Ligii

In Ghencea domneste optimismul inaintea meciului care poate aduce echipei Steaua primul din cele trei trofee tintite in acest sezon.

Steaua o intalneste pe Pandurii, miercuri seara de la 20:00, pe Arena Nationala, intr-un meci pentru trofeul Cupei Ligii, competitie aflata la prima editie in noul format.

Chiar daca Steaua nu va putea miza pe aportul mijlocasului Cristi Tanase, presedintele Valeriu Argaseala este optimist in ceea ce priveste sansele echipei sale.

“Sunt optimist chiar daca avem probleme cu Tanase. Cred ca vom gasi formula pentru a ne adjudeca trofeul. Baietii se mobilizeaza la toate meciurile, indiferent daca sunt amicale sau oficiale”, este opinia lui Valeriu Argaseala.

Despre finala Cupei Ligii a vorbit si mijlocasul Nicandro Breeveld, jucatorul Stelei dar care in trecut a evoluat in sezon si pentru Pandurii.

“Vreau sa castig trofee cu Steaua si pot spune ca suntem favoriti, dar intr-o finala se poate intampla orice. Va fi un meci de lupta pe care vrem sa-l rezolvam in 90 de minute. Ne asteapta alte meciuri foarte importante”, a spus Breeveld.

Finala Cupei Ligii dintre Steaua si Pandurii este live text pe onlinesport.ro, miercuri seara, de la ora 20:00.



Stelistii, optimisti inaintea finalei Cupei Ligii