FCSB

Steaua vrea un jucator de la FC Porto

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, a dezvaluit ca Steaua incearca sa-l imprumute de sud-coreeanul Hyun-Jun Suk, de la FC Porto, atacant cotat la 4 milioane de euro, cu sase selectii in echipa nationala si care a marcat un singur gol pentru formatia portugheza in 9 partide, a anuntat sambata agentia de stiri Mediafax.

"E un atacant japonez de la Porto mi se pare. Vor sa-l dea imprumut, au dat pe el doua milioane jumatate cand l-au cumparat. Bravo, coreean, nu japonez. Asta este atacantul despre care Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf spun ca e cel mai bun dintre toti si ni-l dau imprumut cu drept de cumparare. Au zis ca daca-l luam pe el nu mai avem nevoie de atacant", a delcarat George Becali, la Digi Sport.

In varsta de 24 de ani, Suk a fost crescut de Yongin City, apoi a trecut pe la Ajax, Maritimo, Al Ahli, Nacional Madeira si Vitoria Setubal, de unde FC Porto l-a cumparat in iarna pentru 1,5 milioane de euro. Un varf cu talie (1.90 m si 83 km), Suk are sase selectii in nationala Coreei de Sud si a marcat un singur gol in cele noua meciuri pe care le-a prins in tricoul lui FC Porto in acest sezon. La 24 de ani, sud-coreeanul este cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Al doilea atacant pe care Becali il vrea la Steaua este Bojan Golubovic, muntenegreanul de la CSMS Iasi, iar mutarea s-ar putea realiza imediat dupa ce varful de 32 de ani si echipa sa termina play-out-ul Ligii 1. Golubovic a marcat zece goluri si a dat patru pase decisive pentru echipa antrenata de Nicolo Napoli in cele 41 de partide in care a evoluat in acest sezon.



Steaua vrea un jucator de la FC Porto