FCSB

Steaua vrea sa incheie duminica primul transfer

Steaua ar putea parafa duminica primul transfer al verii, dupa ce pana acum a dat afara jucatori pe banda rulanta. Primul jucator care ar puta veni este Golubovic (foto Libertatea) de la CSMS Iasi, liber de contract.

Jucatorul Golubovic de la CSMS Iasi este aproape sa ajunga la Steaua

"Si pe Golubovic il vrem. Vine duminica sa negociem", a dezvaluit Gigi Becali, sambata seara, la Digi Sport.

Atacantul Golubovic  este in varsta de 32 de ani este la final de contract cu CSMS Iasi, iar discutiile dintre el si Steaua au fost demarate deja. Duminica va avea loc runda decisiva de negocieri.

Transferul fusese negat zilele trecute de Mihai Stoica.

Golubovic  este cotat la 400.000 de euro de site-ul transfermarkt.de si primea la Iasi un salariu de 5.000 de euro pe luna. La Steaua ar avea un contract de un an, cu optiune de prelungire pe inca unul si un salariu de 10.000 de euro pe luna.

Plecari in masa

De la Steaua vor pleca marocanul Houssine Kharja, germanul Timo Gebhart si olandezul Nicandro Breeveld.

Steaua a incheiat deja conturile cu Gabi Iancu, Paul Parvulescu, Ciprian Marica si Cornel Rapa, in timp ce Gregory Tade si Sony Alcenat au fost trimisi sa se antreneze la Liceul Mircea Eliade.

Becali a mai anuntat ca ii va propune rezilierea contractului si iordanianului Thaer Bawab, jucator adus in iarna de la CSU Craiova. In aceste conditii, Steaua ar renunta la nu mai putin de zece jucatori din lotul cu care a incheiat sezonul competitional. 

Cine ar mai putea veni?

Steaua ar dori sa il aduca de la Craiova Ivan, iar  Becali ar mai fi interesat de  imprumuturile lui Tanase si Marin de la Viitorul, insa cei doi nu vor sa fie lasati de Gica Hagi doar ca imprumut.

[news-119271]



Steaua vrea sa incheie duminica primul transfer