FCSB

Steaua sufera prima infrangere in Turcia dupa doua erori individuale

Osmanlispor a invins-o pe Steaua, joi seara, in prima etapa din grupele Europa League, cu 2-0 (0-0), insa succesul formatiei din Ankara a fost facilitat de doua erori majore individuale din partea jucatorilor stelisti.

Enache si-a lasat echipa in inferioritate numerica la ultima faza a primei reprize, cand a luat al doilea galben pentru un atac cu capul in pieptul unui adversar.

Fundasul dreapta stelist mai primise un galben in minutul 4 la un fault la fel de stupid in marginea terenului asupra lui Regattin.

Steaua controlase bine jocul in prima repriza si fusese echipa mai periculoasa in special printr-un joc de contraatac extrem de bine pus la punct.

Masinaria gandita de Laurentiu Reghecampf s-a stricat dupa eliminarea lui Enache, iar la pauza tehnicianul stelist a mutat cu Mitrea in locul lui Golubovic.

Steaua s-a retras in aparare in tentativa de a apara acel fragil 0-0, insa in minutul 64 s-a produs a doua eroare individuala. Tamas a ratat interventia asupra lui Ndiaye si Diabate a deschis scorul din lovitura de la 11 metri.

Zece minute mai tarziu Umar, jucator care se pregatea sa fie inlocuit, a inscris pentru 2-0 cu un sut din interiorul careului si astfel s-a scris istoria primei infrangeri pentru Steaua in Turcia.

Raul Rusescu, fostul golgeter din Ghencea, a intrat si el pe teren in minutul 78 si a avut o ocazie de gol din lovitura libera in minutul 87.



Steaua sufera prima infrangere in Turcia dupa doua erori individuale