FCSB

Steaua spera in recuperarea lui Papp pana la finalul sezonului

Clubul Steaua a emis un comunicat in care prezinta situatia medicala a jucatorilor Paul Papp si Raul Rusescu, accidentati grav in meciul de campionat cu Otelul Galati.

Paul Papp a suferit o fractura disjunctie de os zigomatic drept cu deplasare. Tratamentul este, de asemenea, chirurgical si consta in reducere si osteosinteza cu mini-placi si suruburi la nivelul rebordului orbitar inferior si al suturii fronto-zigomatice drepte. In cazul lui Paul, interventia chirurgicala va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

Raul Rusescu a suferit o fractura de arcada zigomatica dreapta si fractura de perete anterior al sinusului maxilar. Tratamentul este unul chirurgical si consta in reducere prin metoda Gillies-Dan Theodorescu. Interventia medicala va avea loc in cursul zilei de miercuri.

Perioada estimata de reabilitare medicala a celor doi jucatori este de aproximativ o luna.
 
De asemenea, mentionam ca noua fractura a lui Raul Rusescu nu reprezinta o recidiva a accidentarii suferite in toamna trecuta. Faptul ca jucatorul a decis sa renunte la utilizarea mastii de protectie, cu acordul medicului care l-a operat, nu a contribuit la producerea noii fracturi, masca fiind conceputa pentru a proteja exclusiv zona orbitei.



Steaua spera in recuperarea lui Papp pana la finalul sezonului