FCSB

Steaua si CFR termina egal un derby alert

Steaua a incheiat sambata seara 1-1 meciul jucat la Bucuresti, in Liga 1, contra celor de la CFR Cluj. Steaua a sacrificat totul pentru partida de miercuri cu Partizan, dar tinut de la egal la egal in partida cu ardelenii.

In fata a aproximativ 2.500 de spectatori, Steaua a intrat in partida cu noua jucatori noi fata de intalnirea cu Trencin. Problema propriilor suporteri se acutizeaza la Steaua.

"Era foarte greu ca automatismele noastre sa mearga la acest joc, pentru ca am jucat pentru prima oara in aceasta formula. Nu ne putem baza pe 12-13 jucatori, putem risca sa avem cu Partizan multi jucatori indisponibili. Stiam jocul agresiv al CFR-ului si de aceea am preferat sa menajez, dar sa si odihnesc niste jucatori", a explicat Mirel Radoi, antrenorul Stelei, dupa meci, de ce a adus atatea nume noi pe teren, in timp ce din tribune priveau "in civil" nume precum Tade, Stanciu, Popa, Cojocaru si altii.  

La Steaua si-a facut debutul Alecnat, cel care a dat pasa de gol prin care ros-albastrii au egalat. Tudorie a primit mingea in careu de la Altcenat si a sutat plasat. Se intampla in minutul 56. Alcenat abia intrase, a dat pasa de gol la prima atingere de balon.

CFR deschisese scorul in minutul 15, dupa un sut trimis printre picioarele lui Nita, aflat in poarta.

Ambele echipe au avut cate o bara. Steaua in minutul 3, dupa un inceput bun de meci, prin Neagu. CFR a fost la un pas sa marcheze pentru victorie, in minutul 90, insa Nita a fost salvat de transversala la sutul violent al lui Bruno.

Steaua avut la randul ei ocazia de a invinge. Mihalcea, la varsta de 17 ani, intrat in finalul partidei, a trimis un sut putin pe langa bara, la capatul unei frumoase patrunderi in careu.

Nu a fost un meci plin de ocazii, insa a oferit un fotbal de calitate, presarat cu ocazii bune pe alocuri.

[news-114949]

Steaua: Nita (C) - Rapa, Carp, Tosca, Guilherme - Neagu, Tahar - Iancu, Hamroun, Enceanu - Tudorie.
Rezerve: Cojocaru - Sulley, Mihalcea, Alcenat, Gradinaru, Tarnovan, Aldea.

CFR Cluj: Minca - Filipe, Tanc, Larie, Camora - Petrucci, Muresan, Lopes, Paun - Guima, Rosu.
Rezerve: Marc, Nascimento, Lopez, Goian, Belek, Negrut, Bruno.



Steaua si CFR termina egal un derby alert