FCSB

Steaua se muta la Pitesti

Existe sanse foarte mari ca Steaua sa-si dispute meciurile de pe teren propriu pe arena Nicolae Dobrin din Pitesti.

Presedintele clubului Valeriu Argaseala si antrenorul secund Nicolae Dica s-au deplasat sambata pentru a discuta cu oficialitatile din Pitesti ultimele detalii pentru mutarea Stelei in orasul lui Dobrin, anunta Dolce Sport.

Daca toate amanuntele vor fi agreate de cele doua parti, Steaua ar putea debuta la Pitesti in calitate de echipa gazda chiar din etapa urmatoare cand are meci programat acasa si cand intalneste liderul momentului Astra Giurgiu.

Pana atunci Steaua are de disputat derby-ul fotbalului romanesc impotriva lui Dinamo, duminica 22 noiembrie de la 20:30 cel mai probabil pe Arena Nationala, iar in pregatirea acestuia ros-albastri vor intalni, marti, chiar pe arena Nicolae Dobrin, echipa locala SCM Pitesti din Liga 3 intr-un meci amical.

Steaua a jucat ultimul meci considerat acasa la Cluj pe terenul celor de la CFR, aceasta din cauza problemelor cu avizul ISU de la Arena Nationala.

Venirea Stelei la Pitesti ar putea reanima un oras care a trait pentru fotbal pana cand un anume Cornel Penescu a pus echipa FC Arges pe butuci in 2009.



Steaua se muta la Pitesti